Rollup telefon

Rollup med snabb leverans

För att enkelt beskriva vad en rollup är, så kan man säga att det är en rullgardin med bild förpackat i en kassett som skyddar den från yttre påverkan. När man skall använda en rollup drar man enkelt upp bildvåden, precis som man gör med en rullgardin, och fäster bilden i en stödpinne baktill kassetten. Detta moment tar bara några sekunder.

När din rollup inte används så ligger den skyddad inuti i en aluminiumkassett, denna kallas på fackspråk för bildkassett. När vi trycker och levererar en rollup så monterar vi alltid in bildvåden in i bildkassetten och förpackar bildkassetten i en skyddande vadderad tygväska som hör till just den modell av rollup som du beställt. Alla våra rolluper som vi säljer levererars alltid tillsammans med en extra vadderad tygväska. Allt tillsammans så ligger vikten för en rollup med kassett och väska på runt 3 kilo. Vikten kan vara något högre på de breda modellerna.

Under de snart 15 år vi varit verksamma inom denna bransch så har vi lärt oss en sak. Kvalité lönar sig i längden. Vi kompromissar aldrig på valet av printmedia till bildvåden. Hos oss får du en fin bildvåd tryckt på en fin textilväv som dessutom uppfyller både europeiska och amerikanska standarder ifråga om brandklassning. Som extra bonus luktar inte vårt tryck lösningsmedel.

Billiga rollup i hög kvalité

Vi har här valt ut ett bra sortiment av rollup som vi vet fungerar. Vi har allt ifrån vår billiga rollup till de finare premium alternativen, som ger dig som frekvent användare en bra produkt med livslång garanti. En sak som är väl värt att poängtera är att det går att byta bildvåd i alla rolluper. Allt beror på hur händig och teknisk man är. Känner man att man ej kan klara av det själv så går det bra att skicka oss din rollup så fixar vi bytet snabbt och enkelt för dig.

Snabb leverans trots ett billigt pris

Vi trycker allt i egen regi. Vi har alltid ett stort lager på olika modeller och vi har en mycket kort ledtid för att producera din beställning. Till skillnad mot kollegor i branscher tar vi inga extra avgifter för att leverera inom 2-3 dagar efter godkänd order. Vi skickar din beställning med TNT så vet vi att allt fungerar hela vägen fram till dig. Vi skall vara ärliga och säga att vi har kanske inte branschens billigaste frakter, men vi har de snabbaste leveranserna!

Så här beställer du

Du beställer enklast genom att ringa vår ordertelefon. Då får du exakt besked på vad din beställning kommer att kosta med frakten, samt när du får den levererad. Du måste ha egna tryckorginal helt klara för produktion. Vi har tyvärr ingen möjlighet att bistå med framtagning av tryckorginal. Vi vill göra det vi är bäst på, nämligen att trycka din rollup !