Rollup telefon

Leveranser

Leveranstider

Leveranstiden är normalt 1 -3 arbetsdagar ifrån godkänd order. I de fall flera produkter beställs samtidigt och där per automatik en längre leveranstid uppstår, så kommer hela leveransen skickas så fort hela beställningen är klar.

Leveranstiden som anges är under förutsättning att transportföretaget har leveransgaranti på aktuell mottagarort. På vissa ställen finns avvikelser på detta, så är du osäker så tag kontakt med oss så får du besked hurvida din ort ligger inom eller utanför den avvikelsen. Observera att denna avvikelse oftast finns norr om Dalälven där det kan ta upp mot 2 arbetesdagar enbart för frakten. Vi skickar allt vårt gods med TNT. Anledningen är den att det fungerar mycket bra speciellt i storstäderna och speciellt i Stockholm.

Vi kan erbjuda expressleverans med garanterad ankomst till viss tid. Detta är ett tillägg och debiteras extra.

Viktigt att tänka på vid beställning.

Det är viktigt att det finns någon på plats hos er som kan ta emot paketen när de kommer. Normala leveranstider är 8-17, med det menat att vår transportör levererar ditt paket inom denna tidsfrist. Tänk också på att ange en korrekt leveransadress samt eventuell portkod och annan lokal information som kan underlätta för transportören när denne kommer till er. I dom fall då transportören kommer till er och ingen är på plats så görs ett nytt leveransförsök följande dag, utan kostnad.

Transportskador på paket

Om något ser skadat ut på godset när det kommer, så anmäl det då direkt till personen som levererar. Denna får då göra en notering om detta innan ni skriver på mottagandet. Meddela också oss om detta så vi i vår tur agerar från vår sida. Vi ansvarar dock inte för eventuella transportskador.

Returer av produkter

Mottages ej utan godkänd reklamation. Vänligen kontakta oss alltid innan ni returnerar något.  Kunden ansvarar själv för eventuell fraktkostnad vid returnering av produkter 

Reklamation måste ske inom 4 arbetsdagar efter leverans för att kunna anses som giltig. Vi ansvarar ej för eventuella förluster pga försenad leverans.