Rollup telefon

Banderoller

Kort om våra banderoller:

Vi trycker din banderoll till garanterat lägst pris. Upp till 320 cm bredd utan skarvar och upp till 100 meter på längden. Välj mellan vår banderoll i 510 gsm matt vinyl som ger knivskarpa tryck och djupa färger, vår perforerade meshbanderoll som är perfekt för utomhusbruk eller vår tygbanderoll som passar bäst inomhus och enkelt kan vikas ihop vid transport.

Alla banderoller inkluderar metallöljetter i varje hörn samt på varje meters mellanrum. Som tillval kan du välja att få dina banderoller med kardborre sytt runt hela kanten. Vi tillverkar din banderoll helt efter dina egna mått.

Mer om banderoller med tryck:

Banderoller är det absolut mest kostnadseffektiva sättet att visa sitt budskap STORT. En banderoll är enkel att sätta upp och ta ner, tar liten plats vid förvaring och är tålig mot väder och vind. Det är inte konstigt att denna produkt blivit så pass populär som den är. De vanligaste användningsområdena för banderoller är som reklam vid byggnationer, sportevenemang, musikevenemang, i butiker, på mässor samt längs efter vägar.

prislista dubbelsidiga banderollerprislista banderoller

Att tänka på när man ska köpa banderoll:

En banderoll som ska hänga fritt bör alltid vara förstärkt vid öjetterna för att hålla bra. Så se då till att köpa en banderoll som har förstärkning. Vi på easyrollups.se tycker även att själva duken ska vara matt och inte blank. En blank duk ser billig ut samt att man kan få blänk från den och missa delar av buskapet om man ser den från "fel" vinkel. En matt banderoll ser gedignare ut och kan betraktas från alla vinklar utan blänk.

Vid design av banderoller bör man tänka på att inte ha för mycket text utan att istället hålla sig kortfattad och fokusera på att få fram ett tydligt budskap. Det ger bättre resultat då banderollen oftast inte ska fungera som informationsbroschyr utan mer som en blickfångare och dra till sig uppmärksamhet. Vad gäller storlek på text så beror det på vilket avstånd banderollen ska betraktas ifrån. En tumregel är att vid 20 meters avstånd bör texten vara ca 10 cm hög för att kunna läsas tydligt. Vid 10 meter räcker då halva storleken, 5 cm, och vid 40 meter behöver man dubbla storleken, 20 cm.

Banderoll-Material:

Tyg:

Riktigt bra val i de flesta lägen. Fördelen med tyg är att man enkelt kan vika sin banderoll vid transport utan att få fula veck när man sedan sätter upp den igen. Tyg väger lite så en tygbanderoll är klart lättast att ha och göra med. Var bara noga med att se till så att din tygbanderoll är tvättbar utan att förlora färgdjup. Tygbanderoller från easyrollups.se är garanterat tvättbara och vi inkluderar alltid insydd kantförstärkning i nylon samt öljetter på varje meter i våra priser.

Vinyl:

Mycket vanligt och passar bra såväl inne som ute. Bör ha en gramvikt per kvadratmeter på minst 400 gsm samt ha korsvävd förstärkning. Har den inte det så kan den lätt rivas av om den skulle få ett litet jack i någon av kanterna. Den banderollvinyl vi använder på easyrollups.se är en tjock och fin vinyl (510 gsm) som givetvis har korsvävd förstärkning för bästa kvalitet.

Dubbelsidig Vinyl:

Vi erbjuder även banderoller med dubbelsidigt tryck. Den korsförstärkta vinyl vi då använder är på hela 650 gsm, dvs riktigt kraftig. Denna produkt passar riktigt bra till evenemang där banderollen ska hänga fritt och kan ses från två håll. Exempel på sådan användning är att spänna upp den som start och målgång vid löp- cykling- eller andra sportlopp.

Mesh:

Populärt val vid blåsiga platser där banderollen sätts upp "fritt" och inte mot någon vägg. Meshen är ihålig och släpper igenom vind vilket gör den stabilare vid blåst. I annat fall rekommenderar vi istället att man väljer tyg eller vinyl då dessa material ger skarpare och tätare tryck.